Søk
  • ArktiskSjamansirkel

Klimafestivalen Paragraf 112 - 2019

Oppdatert: 24. juli 2020

Arktisk Sjamansirkels seremoni for Klimafestivalen og Oslo som Europas miljøhovedstad i 2019.


Eirik Myrhaug, Erena Rhöse , Gunn Margit Olsen og mange aktive deltakere (medlemmer) fra Arktisk Sjamansirkel og som skapte rammene rundt seremonien. Beklager at ikke innledning av presentasjon ble med på video.

Fra øst: «Jeg, Marianne Borgen, ordfører, representer Oslo kommune, hilser kraften fra øst velkommen til seremonien og ønsker styrke til arbeide med Klimafestivalen og Oslo som miljøhovedstad i 2019.» Fra sør: «Jeg, Silje Vanessa Samuelsen, representerer publikum, hilser kraften fra sør velkommen til seremonien og ønsker gode følelser for Klimafestivalen og Oslo som miljøhovedstad i 2019.» Fra vest: «Jeg, Gunn-Margit Olsen representer Arktisk Sjamansirkel, hilser kraften fra vest velkommen til seremonien og ønsker fornyende tanker velkommen til Klimafestivalen og Oslo som miljøhovedstad i 2019.» Fra nord: «Jeg, Kristin S. Moe, representant for arrangørene, hilser kraften fra nord velkommen til seremonien og ønsker klare tanker til Klimafestivalen og Oslo som miljøhovedstad i 2019.» Arktisk Sjamansirkel sender en stor takk til alle som deltok, alle som var med på Facebook, og ordfører Marianne Borgen og arrangørene av Klimafestivalen (paragraf) 112.

18 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

KJERRINGTiNDERKLÆRINGEN

Vi erkjenner at Moder Jord og mennesket er en del av en helhet: Naturen er kulturens hjem. Naturverdi og menneskeverd går ut på et. Det vi gjør mot Moder Jord gjør vi mot oss selv. Vi har forstått at

©2020 by Arktisk Sjamansirkel | Organisasjonsnummer: 921 800 398