• arktisksjamansirkel

Fellesmeditasjon i sirkelen

Torsdager kl 21-22 er tiden for vår fellesmeditasjonen hvor vi samles i sirkelen for meditasjon, bønn, tromming, chanting, joik, dans eller andre former for åndelige uttrykk. Dette er et hellig rom og en åndelig møteplass for sirkelen.


Delta fra der du er og i den form som er naturlig for deg. Alene eller kanskje noen samler seg i mindre sirkler og kobler seg på denne Arktisk Sjamansirkels åndelige verksted og ukentlige hellige time.


Siden vi har den geografiske avstanden mellom oss er dette en fin måte å samles på, bygge energien sammen i sirkelen, og bidra åndelig i fellesskap. Tanken er at vi styrker energien felles for helbred, kjærlighet og takk til Moder Jord og alt liv på vår vakre planet. Tenk hvilken positiv kraft, fokus og endringspotensial denne sterke sirkelen i kontakt med åndeverden kan ha på verden i dag.


Meditasjonen er for medlemmer av Facebook-gruppen Arktisk Sjamansirkel. Slik sikrer vi oss mot forstyrrelser og det hjelper oss å fokusere. Vi starter med en avslapningsøvelse før trommereisen, som ikke er guidet.

Vi samles om ett tema for uken som medlemmene i sirkelen bidrar med. Er energien hos deg og du har lyst å holde et innlegg eller tema?


Det er Jostein Andersen som nå holder i meditasjonene med trommereisene på torsdag kl 21:00.0 visninger

©2020 by Arctic Shaman Circle. Proudly created with Wix.com