Fellesmeditasjoner

Postet på Wix-plattformen av Hege Dalen

I 2021 vil vi ha fellesmeditasjoner 1. onsdag i måneden kl 21:00. I tillegg vil det holdes fullmåneseremonier sammen med Kosmologisk livstro. I 2020 har vi holdt fellesmeditasjoner torsdag klokka 21 som har vært direktesendte meditasjoner, spesiallagede video- og lydmeditasjoner i opptak – eller reprise av Jostein Andersens lydfiler av avslapningsøvelse og tromming. Nina Alida Nordbø har hatt ansvaret for fellesmeditasjonene

Eirik Myrhaug i Rådet har holdt en direktesendt fellesmeditasjon, det har også nytt rådsmedlem Francis Joy. Nina Alida i styret har holdt flere, også ute fra skogen. Hun har også invitert inn gjester til å holde meditasjoner fra forskjellige kanter av landet:

De som har takket ja til å holde meditasjoner er Robert Peter Frederiksen som er med å drive kooperativet The Gathering of the Tribes i Danmark, kunstterapeut Karin Linge Anderssen, Jane Foldsted som driver Moder Jords Have i Danmark, Ingunn Bruvik som er leder i Kosmologisk Livstro, Rebekka Sørlig fra Sjamanveien, Jostein Andersen i styret, Ellinor Eklöf fra The Oak Leaf i Sverige og performancekunstner Jessie Jack Ullevålseter. Sylvi Katrin Brandsæther holdt siste meditasjonen i 2020. Ellinor Eklöf holdt den første meditasjonen i 2021, med fokus på å slippe det gamle for å slippe til det nye.