Er sirkelens meditasjoner noe for deg?

Postet på Wix-plattformen av Hege Dalen

Onsdager kl 21-22 er tiden for vår fellesmeditasjonen hvor vi som er medlem i gruppen Arktisk sjamansirkel kan samles her for meditasjon, bønn, tromming, chanting, joik, dans eller andre former for åndelige uttrykk som er med å styrke vår forbindelse med samfunnet, naturen og universet.

Ha i minne at det er sjamanisme som er grunnlaget her når vi mediterer! Dette er et hellig rom og en åndelig møteplass for sirkelen. Delta fra der du er og i den form som er naturlig for deg. Alene eller kanskje noen samler seg i mindre sirkler og kobler seg på denne Arktisk sjamansirkels åndelige verksted og ukentlige hellige time.

Siden vi har den geografiske avstanden mellom oss er dette en fin måte å samles på, bygge energien sammen i sirkelen, og bidra åndelig i fellesskap. Tanken er at vi styrker energien felles for helbred, kjærlighet og takk til Moder Jord og alt liv på vår vakre planet. Tenk hvilken positiv kraft, fokus og endringspotensial denne sterke sirkelen i kontakt med åndeverden kan ha på verden i dag.

Vi samles om ett tema for måneden som enten rådet eller medlemmene i sirkelen bidrar med. Er energien hos deg og du har lyst å holde et innlegg eller tema?

KJÆRLIGHET ❤ RESPEKT 🌺 SANNHET 🌊 FELLESKAP 🌎 ÅND 🔥 VISDOM 🌳

Foto av Sylvi Katrin Brandsæther som har holdt fellesmeditasjon i sirkelen.