Vandring for Aahkansnjurtjie 2021

Postet på Wix-plattformen 2. oktober 2020 av Hege Dalen

Den andre rituelle vandringen for vise respekt for det hellige fjellet Aahkansnjurtjie – Kjerringtinden ble gjort 13. August 2020. Det hellige fjellet er hellig. Og Kjerringvatnet er rent og beskyttet for alltid. Landskapet er velsignet.

Seremoni ved Batu Zoros:

Jeg vil personlig hilse på den eldste i denne gruppen. Jeg kom for å lokalisere, støtte og samarbeide med naturåndene for dette området. Kan du gi meg tillatelse til å ha en seremoni? Jeg takker deg fra hjertet Jeg forstår hva denne kvinnen sier. Sjelene våre har felles språk Alle levende ting…. I nærheten av det hellige vannet på toppen av fjellet ved den rennende elven Har mange mennesker samlet seg Gir offergaver til fjellåndene (Offergavene inkluderer melk som er protein, og ris og frø som er karbohydrater) Med gode intensjoner og varmt hjerte Ved siden av et isvann i en steinete skråning er det mose og grønt gress Hellige fjell i verden folk samler seg rundt oss Ønsker alle gode ting og gir sine krefter Må alle dyr beskyttes Må alle fuglene støttes Må vannet få være rent Må lufta få være ren Må dette fjellet få være i fred for alltid! Hvis det er mennesker som føler seg forarget, så vil forargelsen bli borte Hvis noen har en alvorlig sykdom, vil den helbredes. Personer som ikke har et mål i livet vil finne sitt mål Alle gode gjerninger vil spre seg. Luften her har fått god energi gjennom aktiv luftsirkulasjon. Ta noen lange åndedrag fra denne luften. Det vil forlenge livet deres. Livet deres vil bli mer balansert og lykkelig. Alle gode ønsker vil oppfylles. Alle dine tanker vil bli klare. Øynene dine vil bli skarpe. Søvnen dine vil bli fredelig. Dette er takket være fjellet. Jeg fullførte min velsignelse for fjellet og vannet. Jeg skal prøve å finne retningen hvor naturåndene til fjellet og vannet er. (Han la seg på jorda for å høre naturånden og lokalisere han). Vi gir gaver til naturåndene. Alle skal nå lukke øynene og tenke på skjønnheten i hjertene og i drømmene sine. Deres gjerninger vil bli fullført. Dere skal drikke dette vannet, som er blitt aktivert med god energi gjennom vibrasjonene fra trommen, og det vil forlenge livet deres. Dere skal hilse naturåndene med respekt og si «Uuhai» høyt tre ganger. Jeg respekterer deres varme hjerter og gode sjel.